چیز کیک کدو حلوایی ( به انگیسی : Pumpkin Cheesecake ) را با پوره کدو حلوایی تهیه می کنند. این چیز کیک بسیار خوشمزه است و پیشنهاد می کنیم حتما درست کنید. این چیز کیک کمی نرم و مرطوب است.
درست کردن چیز کیک کدو حلوایی
مواد لازم برای تهیه چیز کیک کدو حلوایی
- 448 گرم پنیر کم چرب نرم شده
- 3/4 فنجان شکر دانه ای
- 1/4 فنجان ماست ساده یا خامه ترش
- 1 قاشق چای خوری عصاره وانیل
- 1 قاشق غذا خوری آرد همه منظوره
- 3 عدد تخم مرغ بزرگ
مواد کیک: - 3/4 فنجان روغن کلزا و یا روغن گیاهی
- 1 فنجان شکر قهوه ای
- 2 عدد تخم مرغ بزرگ
- 1 قاشق چای خوری عصاره وانیل
- 1 و 1/3 فنجان پوره کدو حلوایی
- 1 فنجان آرد همه منظوره
- 1 قاشق چای خوری سودا
- 1 و 1/2 قاشق چای خوری دارچین
- 1 قاشق چای خوری ادویه مخصوص پای
- 1/4 قاشق چای خوری نمک
مواد رویه: - 412 گرم پنیر کم چرب نرم شده
- 2 قاشق غذا خوری کره نرم شده
- 2 فنجان شکر قنادی
- 1 قاشق چای خوری عصاره وانیل
- 1/8 قاشق چای خوری نمک
- 1-2 قاشق غذاخوری شیر
روش تهیه چیز کیک کدو حلوایی
طبقه سوم فر را آماده کرده و 350 درجه فارنهایت گرم کنید.
قالب کیک را چرب کرده و زیر و دور آن فویل آلومینیومی بکشید.
تهیه چیز کیک: با همزن پنیر و شکر دانه ای را با سرعت متوسط 3 دقیقه بزنید تا زمانی که مخلوط صاف و خامه ای شود. وانیل و آرد را اضافه کنید و مخلوط کنید و بعد تخم مرغ ها را اضافه کرده و فقط در حد مخلوط شدن هم بزنید و کنار بگذارید.
تهیه کیک: در یک کاسه متوسط، روغن زیتون، شکر قهوه ای، تخم مرغ، وانیل، و پوره کدو حلوایی را با هم مخلوط کنید تا خمیر یکدست شود. در ظرف دیگری آرد، سودا، دارچین، ادویه کیک، و نمک را با هم مخلوط کنید.
مواد مایع را به مواد خشک اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کاملا صاف شود.
1 و 1/2 فنجان خمیر کیک را در قالب ریخته و روی آن مواد چیز کیک را ریخته و دوباره مابقی خمیر را بریزید. فویل را کامل دور خمیر بپیچید تا آب داحل کیک نرود. سپس آن را در یک ظرفی که کمی آب در آن ریختید بگذارید و در فر قرار داده تا بپزد.
65-75 دقیقه در فر قرار دهید. پس از پختن، فر را خاموش کرده و اجازه دهید که مدت 1 ساعت در فر قرار بگیرد. بعد از فر خارج کرده و بگذارید خنک شود. چیز کیک را به مدت 1 روز در یخچال بگذارید.
تهیه رویه: پنیر و کره را در ظرفی ریخته و با سرعت بالا بزنید تا صاف شود. شکر قنادی، وانیل و نمک را اضافه کنید و 30 ثانیه با سرعت بالا بزنید و بعد 1-2 قاشق سوپخوری شیر اضافه کرده و مخلوط کنید.
چیز کیک را از یخچال بیرون آورده و رویه را روی آن بریزید و صاف کنید و با آجیل تزیین کنید.
این کیک به مدت 4 روز در یخچال قابل نگهداری است.