لاوا کیک شکلاتی ( به انگلیسی : Chocolate Lava Cakes ) نوعی چیز کیک است که با شکلات اصل تهیه می شود. شکلات در وسط آن قرار دارد و موقع سرو وسط آن را با چاقو تکه کنید که شکلات بیرون بزند و جذابتر شود.
درست کردن لاوا کیک شکلاتی
مواد لازم برای تهیه لاوا کیک شکلاتی
- 170 گرم شکلات
- 115 گرم کره
- 31 گرم آرد همه منظوره
- 60 گرم شکر قنادی
- 1/8 قاشق چای خوری نمک
- 2 عدد تخم مرغ بزرگ
- 2 عدد زرده تخم مرغ
- برای تزیین: تمشک، شکلات، خامه یا کرم
روش تهیه لاوا کیک شکلاتی
فر را با دمای 425 درجه فارنهایت ( 218 درجه سانتیگراد ) گرم کنید.
در ظرفی شکلات را خرد کنید. کره را به آن اضافه کرده و به مدت 10 ثانیه در مایکروویو بگذارید تا کامل ذوب شود.
آرد، شکر قنادی و نمک را در کاسه کوچکی مخلوط کرده و تخم مرغ و زرده تخم مرغ را در ظرف دیگری با هم مخلوط کنید. سپس این دو مخلوط را با هم ترکیب کرده و به آرامی با قاشق چوبی هم بزنید تا کاملا صاف شود. سپس در ظرف کاپ کیک یا ظرف پخت کاغذ مخصوص کاپ کیک انداخته
و مخلوط را با قاشق در آن ریخته و سپس شکلات را بریزید و دوباره مخلوط آرد را بریزید و به مدت 15 دقیقه در فر بگذارید تا بپزد.
بعد از پختن آن ها را از فر خارج کرده و با قاشق به آرامی از ظرف جدا کرده و در ظرفی بچینید و با پودر قند و خامه تزیین کنید.
برای سرو کردن کیک را چاک دهید تا شکلات آن بیرون بزند.