طرز تهیه لاوا کیک شکلاتی

لاوا کیک شکلاتی

لاوا کیک شکلاتی ( به انگلیسی : Chocolate Lava Cakes ) نوعی چیز کیک است که با شکلات اصل تهیه می شود. شکلات در وسط آن قرار دارد و موقع سرو وسط آن را با چاقو تکه کنید که شکلات بیرون بزند و جذابتر شود.

درست کردن لاوا کیک شکلاتی

مواد لازم برای تهیه لاوا کیک شکلاتی

مواد لازم برای تهیه لاوا کیک شکلاتی

  • 170 گرم شکلات
  • 115 گرم کره
  • 31 گرم آرد همه منظوره
  • 60 گرم شکر قنادی
  • 1/8 قاشق چای خوری نمک
  • 2 عدد تخم مرغ بزرگ
  • 2 عدد زرده تخم مرغ
  • برای تزیین: تمشک، شکلات، خامه یا کرم

روش تهیه لاوا کیک شکلاتی

فر را با دمای 425 درجه فارنهایت ( 218 درجه سانتیگراد ) گرم کنید.

در ظرفی شکلات را خرد کنید. کره را به آن اضافه کرده و به مدت 10 ثانیه در مایکروویو بگذارید تا کامل ذوب شود.

آرد، شکر قنادی و نمک را در کاسه کوچکی مخلوط کرده و تخم مرغ و زرده تخم مرغ را در ظرف دیگری با هم مخلوط کنید. سپس این دو مخلوط را با هم ترکیب کرده و به آرامی با قاشق چوبی هم بزنید تا کاملا صاف شود. سپس در ظرف کاپ کیک یا ظرف پخت کاغذ مخصوص کاپ کیک انداخته

آماده سازی مواد لاوا کیک شکلاتی

و مخلوط را با قاشق در آن ریخته و سپس شکلات را بریزید و دوباره مخلوط آرد را بریزید و به مدت 15 دقیقه در فر بگذارید تا بپزد.

پختن لاوا کیک شکلاتی

بعد از پختن آن ها را از فر خارج کرده و با قاشق به آرامی از ظرف جدا کرده و در ظرفی بچینید و با پودر قند و خامه تزیین کنید.
برای سرو کردن کیک را چاک دهید تا شکلات آن بیرون بزند.

روش تهیه لاوا کیک شکلاتی خانگی

این مطلب را به اشتراک بگذارید
error: Content is protected !!