
چیز کیک کاراملی کدو حلوایی ( به انگلیسی : Caramel Pumpkin Cheesecakes ) در آمریکا تهیه می شود و طرفداران زیادی دارد. در مراسم شکرگذاری Thanksgiving این چیز کیک را می پزند. نوع کاراملی آن چیز کیک را خیلی خوشمزه و خاص می کند.
درست کردن چیز کیک کاراملی کدو حلوایی
مواد لازم برای تهیه چیز کیک کاراملی کدو حلوایی
- ۱ و ۱/۴ فنجان کوکی زنجبیلی خرد شده
- ۲ قاشق چای خوری ( ۲۳ گرم ) شکر دانه ای
- ۱/۴ فنجان ( ۶۰ گرم ) کره ذوب شده
مواد داخل چیز کیک: - ۳۳۶ گرم پنیر خامه ای
- ۱/۲ فنجان ( ۱۱۴ گرم ) پوره کدو حلوایی
- ۱ تخم مرغ بزرگ و ۱ زرده تخم مرغ بزرگ
- ۱/۲ فنجان ( ۱۰۰ گرم ) شکر دانه ای
- ۱/۲ قاشق چای خوری دارچین
- ۱ قاشق چای خوری ادویه پای کدو حلوایی
- ۱ قاشق چای خوری عصاره وانیل
مواد رویه: - ۱ فنجان ( ۲۴۰ میلی لیتر ) سس کارامل
- ۱/۲ فنجان گردوی خرد شده
روش تهیه چیز کیک کاراملی کدو حلوایی
فر را ۳۵۰ درجه فارنهایت ( ۱۷۷ درجه سانتیگراد ) گرم کنید.
یک ظرف پخت کلوچه که ۱۲ کلوچه جای می گیرد را کاغذ مخصوص انداخته و کنار بگذارید.
تهیه پوسته: کوکی خرد شده، شکر و کره را با هم در یک کاسه متوسط ترکیب کنید. مواد تهیه شده را با قاشق در داخل قالب ریخته و فشار دهید سپس به مدت ۵ دقیقه در فر بگذارید. از اجاق خارج کنید و کنار بگذارید.
تهیه مواد داخل: در یک کاسه بزرگ پنیر خامه ای را با سرعت بالا بزنید تا کامل صاف شود. سپس پوره کدو حلوایی، تخم مرغ و زرده تخم مرغ را اضافه کرده و با سرعت بالا بزنید و در آخر قند، دارچین، ادویه پای و وانیل را اضافه کرده و هم بزنید.
سپس این مواد را روی چیز کیک پخته شده ( چیزکیک های پخته شده در مرحله قبل ) ریخته و به مدت ۱۸ تا ۲۰ دقیقه در فر بگذارید تا بپزد.
سپس از فر خارج کرده و روی یک قفسه سیمی بگذارید تا خنک شود. سس کارامل که حداقل ۲ ساعت تا یک شب در یخچال گذاشته اید را روی کیک ها ریخته و در یخچال بگذارید. سپس خارج کرده و با پودر گردو تزیین کنید.
گردآوری و برگردان به پارسی : مرکز تولید محتوای دیجیتالی