بار پای کره بادام زمینی ( به انگلیسی : Brown butter pecan pie Bars ) یک دسر مقوی و پر کالری است که پایه آن شیرینی پای با کره بادام زمینی است. همچنان که در نوشته های قبلی خواص کره بادام زمینی را گفتیم، این دسر سرشار از مواد مغذی است و ضعف بدن را کاهش می دهد.
درست کردن بار پای کره بادام زمینی
مواد لازم برای تهیه بار پای کره بادام زمینی
مواد پوسته کره بادام زمینی:
- 230 گرم کره
- 100 گرم شکر دانه ای
- 1 قاشق چای خوری عصاره وانیل
- 1/2 قاشق چای خوری نمک
- 250 گرم آرد همه منظوره
مواد رویه: - 115 گرم کره
- 100 گرم شکر قهوه ای
- 120 میلی لیتر شربت افرا
- 30 میلی لیتر کرم یا خامه سفت
- 2 عدد تخم مرغ بزرگ
- 300 گرم بادام زمینی بو داده
- اختیاری: نمک درشت
روش تهیه بار پای کره بادام زمینی
فر را با دمای 350 درجه فارنهایت ( 177 درجه سانتیگراد ) گرم کرده و یک ظرف به اندازه 9 در 13 اینچ را با کاغذ مخصوص بپوشانید و کنار بگذارید.
تهیه پوسته: کره را به قطعات کوچک تقسیم کرده و در ظرف ریخته و روی حرارت متوسط ذوب کنید. هنگامی در حال جوشیدن بود حرارت را کم کرده و بگذارید کره قهوه ای طلایی شود.
در یک کاسه بزرگ، کره قهوه ای، شکر قهوه ای، عصاره وانیل و نمک را مخلوط کنید. سپس آرد را اضافه کرده و مخلوط کنید. سپس آن را در ظرف ریخته و به مدت 15 دقیقه در فر قرار دهید تا بپزد.
تهیه رویه: کره، شکر قهوه ای، شربت افرا و کرم سفت را در یک ظرف متوسط روی حرارت گذاشته و ترکیب کنید. بعد از 3 دقیقه که به جوش آمد نصف فنجان از آن را با تخم مرغ ها مخلوط کنید. سپس آن را از روی شعله بردارید. در ظرف پای پخته شده بادام ها را ریخته و این مخلوط را روی بادامها ریخته و در فر بگذارید.
زمان پخت 30-35 دقیقه است. با یک خلال دندان در وسط اسنک فرو کنید که پخته باشد. سپس اگر نپخته بود ولی روی آن قهوه ای شده بود، روی آن فویل بکشید و دوباره در فر بگذارید.
وقتی کامل پخت آن را از فر خارج کنید، روی یک قفسه سیمی قرار دهید و قبل از برش دادن بگذارید کاملا خنک شود. سپس آن را برش داده و سرو کنید.
بار پای کره بادام زمینی تا 1 هفته در جای خنک قابل نگهداری است. آن را در ظرف در بسته بگذارید و در یخچال بگذارید.