اسنک بار بادام هندی ( به انگلیسی : Berry vanilla Cashew Snack Bars ) نوعی دسر شیرین است که ماده اصلی آن بادام هندی و وانیل است. یک غذای کامل است و می توانید به عنوان میان وعده استفاده کنید.
درست کردن اسنک بار بادام هندی
جدول ارزش غذایی بادام هندی
کالری 553
چربی 44 گرم 67٪
چربی اشباع شده 8 گرم 40٪
چربی غیر اشباع 8 گرم
چربی اضافی 24 گرم
کلسترول 0 میلی گرم 0٪
سدیم 12 میلی گرم 0٪
پتاسیم 660 میلی گرم 18٪
کربوهیدرات 30 گرم 10٪
فیبر 3.3 گرم 13٪
قند 6 گرم
پروتئین 18 گرم 36٪
ویتامین A 0٪
ویتامین C 0٪
کلسیم 3٪
آهن 37٪
ویتامین D 0٪
ویتامین B-6 20٪
ویتامین B-12 0٪
منیزیم 73٪
مواد لازم برای تهیه اسنک بار بادام هندی
- 114 گرم عسل
- 1 قاشق چای خوری عصاره وانیل
- 37 گرم بادام
- 1/8 قاشق چای خوری نمک
- 15 گرم کره بادام
- 200 گرم بادام هندی خام
- 1/4 فنجان تمشک خشک شده
- 30 گرم زغال لخته خشک شده
- 44 گرم تخمه آفتابگردان شور
روش تهیه اسنک بار بادام هندی
فر را با دمای 300 درجه فارنهایت ( 149 درجه سانتیگراد ) گرم کنید.
یک ظرف تخت با اندازه ی 8 یا 9 اینچ را با کاغذ بپوشانید و کنار بگذارید. با قاشق چوبی، عسل، وانیل، بادام، نمک و کره بادام را با هم مخلوط کنید. زغال اخته، تمشک خشک شده و تخمه آفتابگردان را اضافه کرده و مخلوط کنید.
مواد را در ظرف پخت ریخته و کمی فشار دهید تا فشرده و یکدست شود. به مدت 22 دقیقه در فر بگذارید.
سپس از فر خارج کرده و روی یک قفسه سیمی گذاشته و به مدت 1 ساعت بگذارید تا خنک شود. سپس آن را در یخچال به مدت 1 ساعت بگذارید. سپس با کاتر آن را مربعی یا مستطیلی برش بزنید و در ظرف بچینید. می توانید دور اسنک بارها کاغذ بپیچید.
این دسر 1 هفته در دمای اتاق یا در یخچال قابل نگهداری است. اما چون چسبناک است بهتر اینکه در یخچال نگهداری کنید.