طرز تهیه اسنک بار بادام هندی

اسنک بار بادام هندی

اسنک بار بادام هندی ( به انگلیسی : Berry vanilla Cashew Snack Bars ) نوعی دسر شیرین است که ماده اصلی آن بادام هندی و وانیل است. یک غذای کامل است و می توانید به عنوان میان وعده استفاده کنید.

خرید کتاب سرزمین داستان

درست کردن اسنک بار بادام هندی

جدول ارزش غذایی بادام هندی

جدول ارزش غذایی بادام هندی

کالری 553
چربی 44 گرم 67٪
چربی اشباع شده 8 گرم 40٪
چربی غیر اشباع 8 گرم
چربی اضافی 24 گرم
کلسترول 0 میلی گرم 0٪
سدیم 12 میلی گرم 0٪
پتاسیم 660 میلی گرم 18٪
کربوهیدرات 30 گرم 10٪
فیبر 3.3 گرم 13٪
قند 6 گرم
پروتئین 18 گرم 36٪
ویتامین A 0٪
ویتامین C 0٪
کلسیم 3٪
آهن 37٪
ویتامین D 0٪
ویتامین B-6 20٪
ویتامین B-12 0٪
منیزیم 73٪

مواد لازم برای تهیه اسنک بار بادام هندی

مواد لازم برای تهیه اسنک بار بادام هندی

  • 114 گرم عسل
  • 1 قاشق چای خوری عصاره وانیل
  • 37 گرم بادام
  • 1/8 قاشق چای خوری نمک
  • 15 گرم کره بادام
  • 200 گرم بادام هندی خام
  • 1/4 فنجان تمشک خشک شده
  • 30 گرم زغال لخته خشک شده
  • 44 گرم تخمه آفتابگردان شور

روش تهیه اسنک بار بادام هندی

فر را با دمای 300 درجه فارنهایت ( 149 درجه سانتیگراد ) گرم کنید.

یک ظرف تخت با اندازه ی 8 یا 9 اینچ را با کاغذ بپوشانید و کنار بگذارید. با قاشق چوبی، عسل، وانیل، بادام، نمک و کره بادام را با هم مخلوط کنید. زغال اخته، تمشک خشک شده و تخمه آفتابگردان را اضافه کرده و مخلوط کنید.

عکس مخلوط کردن مواد اولیه اسنک بار

مواد را در ظرف پخت ریخته و کمی فشار دهید تا فشرده و یکدست شود. به مدت 22 دقیقه در فر بگذارید.

درست کردن اسنک بار

سپس از فر خارج کرده و روی یک قفسه سیمی گذاشته و به مدت 1 ساعت بگذارید تا خنک شود. سپس آن را در یخچال به مدت 1 ساعت بگذارید. سپس با کاتر آن را مربعی یا مستطیلی برش بزنید و در ظرف بچینید. می توانید دور اسنک بارها کاغذ بپیچید.

اسنک بار پخته شده

پادکست شعر گوش کن

این دسر 1 هفته در دمای اتاق یا در یخچال قابل نگهداری است. اما چون چسبناک است بهتر اینکه در یخچال نگهداری کنید.

گردآوری و برگردان به پارسی : مرکز تولید محتوای دیجیتالی

این مطلب را به اشتراک بگذارید