بستنی سنتی زعفرانی یکی از پر طرفدارترین نوع بستنی است. در این آموزش طرز تهیه بستنی سنتی زعفرانی خانگی را به شما یاد می دهیم.
درست کردن بستنی سنتی زعفرانی
مواد لازم برای تهیه بستنی رعفرانی
- خلال پسته و زعفران دم کرده به مقدار لازم
- خامه 100 گرم
- گلاب نصف لیوان
- ثعلب 2 قاشق چای خوری
- شکر 2 لیوان
- شیر چرب 4 لیوان
روش تهیه بستنی زعفرانی خانگی
ابتدا خامه را داخل کیسه نایلونی بریزید و بسیار نازک پهن کنید سپس داخل فریزر قرار دهید تا خامه یخ بزند.
شیر را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید سپس حرارت را ملایم کنید و مقداری زعفران دم کرده و گلاب را اضافه کنید ( رنگ بستنی پس از بسته شدن روشن تر می شود پس زعفران بیشتری اضافه کنید )، ثعلب و شکر را با هم خوب مخلوط کنید.
سپس قاشق قاشق به شیر اضافه کنید و هم بزنید تا شکر و ثعلب حل شوند و مایه بستنی غلیظ شود ( شکر و ثعلب را باید کم کم اضافه کنید تا مایه بستنی یکدست شود ).
مایه بستنی را از روی حرارت بردارید و داخل کاسه ای بریزید سپس کاسه را روی یخ قرار دهید.
بستنی را با همزن بزنید تا خودش را بگیرد و کمی کشدار شود سپس ظرف بستنی را داخل فریزر قرار دهید؛ پس از 30 دقیقه بستنی را از فریزر خارج کنید و با همزن بزنید تا کشدار شود و مجدد داخل فریزر قرار دهید، این عمل را 5 بار انجام دهید.
پس از اینکه 5 بار بستنی را داخل فریزر گذاشتید و آماده شد باید خامه های یخ زده را تکه تکه کنید و به همراه خلال پسته به بستنی اضافه نمایید.
بستنی را به مدت حداقل 5 ساعت داخل فریزر قرار دهید تا آماده شود، روی بستنی شیره آلبالو یا آبلیمو بریزید و سرو کنید.
نکته آشپزی:
ثعلب گیاهی است پایا و چندساله و دارای گل های خوشهای و برگ های پهن طعم آن كمی شیرین، لزج و كمی تند است. از پیاز این گیاه بعد از خشك و پودر كردن برای بستنی سازی استفاده می شود زیرا این گیاه دارای مواد نشاسته ای می باشد.