طرز تهیه پارفیت میوه

پارفیت میوه

پارفیت میوه ( به انگلیسی : Parfait Fruit ) یکی از انواع نوشیدنی است که در آن انواع میوه های تازه مورد استفاده قرار می گیرد. فوق العاده مقوی است و سرد سرو می شود.

درست کردن پارفیت میوه

جدول ارزش غذایی پارفیت میوه

233 کالری
چربی کل 3 گرم
چربی های اشباع شده 0 گرم
کلسترول 4 میلی گرم
سدیم 124 میلی گرم
کربوهیدرات 42 گرم
فیبر رژیمی 6 گرم
پروتئین 11 گرم
قند 27 گرم

جدول ارزش غذایی پارفیت میوه

مواد لازم پارفیت میوه

  • عسل ۳ قاشق غذا خوری
  • ماست چکیده ۱ فنجان
  • عصاره وانیل ۲ قاشق چای خوری
  • توت فرنگی به قطعات مکعبی برش زده ۱ و ۱/۲ فنجان
  • هندوانه به قطعات مکعبی برش زده ۱ و ۱/۲ فنجان
  • آناناس یا ( کمپوت ) به قطعات مکعبی برش زده ۱ و ۱/۲ فنجان
  • گندمک ۶ قاشق غذا خوری

روش درست کردن پارفیت میوه

ماست چکیده، عسل و عصاره ی وانیل را در یک کاسه با هم ترکیب کنید.

مواد دیگر را که در بخش مواد لازم آورده شده در شش لیوان ( مقدار مواد گفته شده در دستور برای 6 وعده است ) لایه لایه روی هم بچینید به این ترتیب: قطعات هندوانه، ترکیب ماست چکیده، قطعات آناناس، ترکیب ماست چکیده، قطعات توت فرنگی، ترکیب ماست چکیده. و روی هر لیوان نیز یک قاشق گندمک بریزید.

دستورالعمل تهیه پارفیت میوه

نکته آشپزی:

از ویژه گی های این میان وعده می توان به پایین بودن کلسترول، کم چربی، چربی اشباع بسیار کم، و کم سدیم بودن آن اشاره کرد.

همه از خواص عسل با خبریم، ماست حاوی پروتئین است، میوه ها حاوی آنتی اکسیدان و انواع ویتامین ها و گندمک نیز کربوهیدرات را به این غذای خوشمزه اضافه می کند.

گردآوری و برگردان به پارسی : مرکز تولید محتوای دیجیتالی

این مطلب را به اشتراک بگذارید