طرز تهیه پاناکوتای شکلاتی

پاناکوتای شکلاتی

پاناکوتای شکلاتی ( به انگلیسی : Chocolate Panna Cotta ) یکی از انواع ژله است که با شکلات و شیر تهیه می شود. و برای تزیین آن می توانید از خامه، قهوه یا شکلات خرد شده استفاده کنید.

درست کردن پاناکوتای شکلاتی

مواد لازم برای تهیه پاناکوتای شکلاتی

  • 300 گرم خامه
  • 3 لیوان شیر
  • 1 لیوان سرخالی شکر
  • 2 و نیم قاشق غذاخوری ژلاتین
  • 2 قاشق غذاخوری سرخالی کاکائو
  • 1/3 قاشق چایخوری وانیل
  • 1/4 قاشق چایخوری نمک

روش تهیه پاناکوتای شکلاتی

شکر و شیر و وانیل را داخل قابلمه ریخته و روی حرارت بگذارید.

دو قاشق کاکائو و نمک را داخل نصف فنجان آب جوش ریخته بهم بزنید تا کاملا یکدست شود و به بقیه مواد داخل قابلمه اضافه کنید. حرارت باید به صورتی باشد که مواد گرم شود ولی نجوشد.

ژلاتین را اول با یک لیوان آب سرد مخلوط کنید تا اسفنجی شود بعد به صورت بن ماری ذوب کنید.

خامه را روی بخار آب جوش گرم کنید و آرام آرام ژلاتین را به آن اضافه کنید و بهم بزنید، وقتی کاملا یکدست شد کم کم به مواد داخل قابلمه اضافه کرده و به آرامی مخلوط بکنید.

در آخر مواد را از صافی رد کرده و داخل قالب بریزید. پس از 5 تا 6 ساعت آماده شده و می توانید برگردانید.

برای تزیین از شکلات چیپسی یا شکلات رنده شده یا قهوه استفاده کنید.

گردآوری و برگردان به پارسی : مرکز تولید محتوای دیجیتالی

این مطلب را به اشتراک بگذارید