طرز تهیه چیز کیک اسنیکرز

چیزکیک اسنیکرز

چیز کیک اسنیکرز ( به انگلیسی : Snickers cheesecake ) نوعی چیز کیک است که با ویفر شکلاتی و اسنیکرز درست می شود. این نوع چیز کیک با کره بادام زمینی تهیه می شود که پروتئین بالایی دارد و فوق العاده پر کالری است.

درست کردن چیز کیک اسنیکرز

مواد لازم برای تهیه چیز کیک اسنیکرز

مواد پوسته:

  • 18 عدد ویفر شکلاتی
  • 1/4 فنجان ( 60 گرم ) کره ذوب شده
  • 8 عدد کراکر شکلاتی
    مواد داخل چیزکیک:
  • 670 گرم پنیر کم چرب
  • 1 فنجان ( 200 گرم ) شکر دانه ای
  • 3/4 فنجان ( 180 گرم ) خامه ترش ( یا ماست پر چرب )
  • 2 قاشق چای خوری عصاره وانیل
  • 3 عدد تخم مرغ بزرگ
  • 1/3 فنجان ( 125 گرم ) کره بادام زمینی
  • یک ورق یا 120 گرم شکلات
    مواد رویه:
  • کارامل شور، اسنیکرز خرد شده، بادام زمینی

پختن چیزکیک اسنیکرز

روش پختن چیز کیک اسنیکرز

برای صرفه جویی در وقت شکلات را ذوب کنید و کنار بگذارید.

تهیه مواد پوسته: فر را از قبل 350 درجه فارنهایت گرم کنید. در یک مخلوط کن، ویفر شکلاتی را خرد کنید سپس کره ذوب شده را اضافه کرده و مخلوط کنید. می توانید از اسنیکرز ها در این مواد هم بریزید. و بخشی را برای تزیین بگذارید.

تهیه مواد داخل چیز کیک: با همزن پنیر و شکر دانه ای را با سرعت متوسط ​​در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید تا کاملا صاف شود.

خامه ترش و عصاره وانیل را اضافه کنید. با سرعت کم هم بزنید و تخم مرغ را اضافه کنید پس از ترکیب شدن به دو قسمت تقسیم کنید.

کره بادام زمینی را به نصف خمیر چیز کیک اضافه کنید. شکلات ذوب شده را به نصف دیگر اضافه کنید.

تهیه مواد چیزکیک اسنیکرز

سپس بصورت لایه لایه در ظرف پخت چیز کیک بریزید. سپس مواد پوسته را روی آن بریزید.

آماده سازی خمیر چیزکیک اسنیکرز

در یک ظرف کمی آب بزیزید و ظرف پخت را کامل با فویل بپوشانید ور در ظرف آب گذاشته و آن را در فر قرار دهید. 55-70 دقیقه زمان پخت چیز کیک است. پس از آن فر را خاموش کرده و بگذارید یک ساعت در فر بماند.

پس از آن مواد رویه را آماده کرده و روی چیز کیک بریزید و در یخچال قرار دهید. این چیز کیک به مدت 4 روز در یخچال قابل نگهداری است.

نکته آشپزی:

از کره بادام زمینی خانگی استفاده نکنید. شما نیاز به کره بادام زمینی سفت و بسته بندی دارید.

حتما از شکلات خالص استفاده کنید نه خرده شکلات.

مواد را به اندازه 3/4 ام ظرف پر کنید نه بیشتر. چون بعد از پخت حجم آن زیاد می شود.

چیز کیک را نباید خیلی زیاد پخت و کمی باید نرم بماند.

این مطلب را به اشتراک بگذارید
error: Content is protected !!