کافه کدو حلوایی کرمدار را با پوره کدو حلوایی درست می کنند. برای طعم آن از دارچین استفاده می کنند. این نوشیدنی فوق العاده خوشمزه است و می توانید برای میهمانی تهیه کنید.
درست کردن کافه کدو حلوایی کرمدار
مواد لازم برای تهیه کافه کدو حلوایی کرمدار
- 1 و 1/2 فنجان (360 میلی لیتر ) کرم یا خامه سفت
- 2 قاشق غذاخوری (30 گرم ) پوره کدو تنبل ( کدو حلوایی )
- 2 قاشق غذا خوری ( 30 میلی لیتر ) عسل
- 1 و نصف قاشق چای خوری پودر پای کدو حلوایی
- 1 – 2 چوب دارچین
روش تهیه کافه کدو حلوایی کرمدار
در یک کاسه کوچک خامه یا کرم، پوره کدو تنبل، عسل و پودر پای کدو تنبل را ترکیب کرده و روی حرارت بگذارید.
چوب دارچین را اضافه کنید و حرارت را به میزان متوسط افزایش دهید. به مدت 1 دقیقه هم بزنید تا به جوش بیاید سپس از روی حرارات بردارید و در ظرف 5 دقیقه بگذارید خنک شود.
سپس شکر را اضافه کرده و با پودر دارچین و کرم تزیین کنید.
این کافه به مدت 1 هفته در یخچال قابل نگهداری است.
این مطلب را به اشتراک بگذارید