طرز تهیه کافه کدو حلوایی کرمدار

کافه کدوحلوایی کرمدار

کافه کدو حلوایی کرمدار را با پوره کدو حلوایی درست می کنند. برای طعم آن از دارچین استفاده می کنند. این نوشیدنی فوق العاده خوشمزه است و می توانید برای میهمانی تهیه کنید.

درست کردن کافه کدو حلوایی کرمدار

مواد لازم برای تهیه کافه کدو حلوایی کرمدار

  • 1 و 1/2 فنجان (360 میلی لیتر ) کرم یا خامه سفت
  • 2 قاشق غذاخوری (30  گرم ) پوره کدو تنبل ( کدو حلوایی )
  • 2 قاشق غذا خوری ( 30 میلی لیتر ) عسل
  • 1 و نصف قاشق چای خوری پودر پای کدو حلوایی
  • 1 – 2 چوب دارچین

روش تهیه کافه کدو حلوایی کرمدار

در یک کاسه کوچک خامه یا کرم، پوره کدو تنبل، عسل و پودر پای کدو تنبل را ترکیب کرده و روی حرارت بگذارید.

چوب دارچین را اضافه کنید و حرارت را به میزان متوسط افزایش دهید. به مدت 1 دقیقه هم بزنید تا به جوش بیاید سپس از روی حرارات بردارید و در ظرف 5 دقیقه بگذارید خنک شود.

سپس شکر را اضافه کرده و با پودر دارچین و کرم تزیین کنید.

این کافه به مدت 1 هفته در یخچال قابل نگهداری است.

این مطلب را به اشتراک بگذارید
error: Content is protected !!