چیز کیک کیوی ( به انگلیسی: Kiwi Cheesecake ) یکی از انواع دسرهاست که بسیار مقوی و فوق العاده خوشمزه و ملس است. در تهیه چیز کیک کیوی، معمولا از پوره کیوی و ژلاتین و کرم وایپ استفاده می شود.
درست کردن چیز کیک کیوی
خواص کیوی
کیوی یکی از انواع مرکبات است. کیوی سرشار از ویتامین C است به گونه ای که میزان ویتامین C موجود در کیوی را ۲ برابر پرتقال میزان ویتامین C موجود در پرتقال، ۶ برابر لیمو ترش می دانند.
همچنین میزان مواد مغذی موجود در کیوی ۸ برابر بیشتر از سیب است. کیوی دارای ویتامین A، ویتامین های گروه B نیز می باشد و دانه آن حاوی ویتامین D است. نکته دیگر در باره کیوی میزان انرژی آن است، کیوی بسیار کم کالری بوده و در هر ۱۰۰ گرم آن ۴۷ کالری انرژی ذخیره شده است.
مواد لازم برای تهیه چیز کیک کیوی
- پودر بیسکوییت ۱ لیوان
- پنیر خامه ای ۲۰۰ گرم
- خامه ۱۵۰ گرم
- تخم مرغ ۲ عدد
- کره ۵۰ گرم
- شکر ۱ لیوان
- ماست ۱ لیوان
- پودر ژله با طعم کیوی ۱ بسته
طرز تهیه چیز کیک کیوی
بیسکویت ها را بکوبید یا با میکسر بزنید تا خوب پودر شوند سپس با کره مخلوط کنید تا نرم و خمیری شوند.
مخلوط کره و بیسکوییت را کف قالب بریزید و خوب پهن کنید ( باید خوب فشار دهید تا مواد کف قالب پرس شوند ). سپس قالب را 10 دقیقه درون فر با درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد قرار دهید تا بپزد.
در این مدت می توانید مایه چیز کیک را آماده کنید. ماست، پنیر خامه ای و شکر را مخلوط کنید سپس خامه را اضافه نمائید، تخم مرغ ها را تک تک اضافه کنید ( زیاد هم نزنید و فقط تا حدی که مواد مخلوط شوند کافی است ).
مخلوط آماده شده را روی بیسکویت ها بریزید و مجدد برای 30-40 دقیقه داخل فر با درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد قرار دهید ( پس از پخت چیز کیک نباید خشک شود و میان چیز کیک باید کمی شل باشد ). پس از پخت حدود 1-2 ساعت اجازه دهید چیز کیک داخل فر بماند سپس با قالب به مدت 4-5 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا سفت شود.
پودر ژله کیوی را با نصف لیوان آب جوش حل کنید و پس از شفاف شدن به آن نصف لیوان آب سرد اضافه کنید ( مقدار مایعی که برای آماده کردن ژله استفاده می شود نصف مواقع دیگر است چون کیوی موجب شل شدن ژله می شود ). ژله آماده را با مقداری مارمالاد کیوی مخلوط کنید و روی چیز کیک بریزید.
پس از مدت زمان لازم برای سرد شدن مواد و بسته شدن ژله آن را از یخچال خارج کنید و با خامه تزئین نمائید سپس برش بزنید و سرو کنید.