کازان دیبی ترکیه یکی از انواع دسرهای مخصوص ترکیه است که با کارامل درست می شود. فوق العاده خوشمزه است. در این آموزش به شما طرز تهیه دسر کازان دیبی را یاد می دهیم.
درست کردن کازان دیبی ترکیه
مواد لازم برای تهیه کازان دیبی ترکیه
- 1 لیتر شیر
- 1 لیوان آرد
- 1/2 لیوان روغن مایع
- 8 قاشق غذاخوری شکر
روش پخت کازان دیبی ترکیه
سینی را با مارگارین خوب چرب کرده سپس در ظرف پودر قند ریخته و پخش کنید.
در قابلمه دیگری روغن مایع و آرد را ریخته و کمی تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود.
سپس شیر و شکر را اضافه کرده و تا وقتی که حباب بزند در حالی که هم میزنید بگذارید بپزد.
روی پودر قند داخل سینی دو ملاقه از محلبی ریخته و گاهی هم بزنید و در داخل سینی پخش کنید تا در کف سینی به اصلاح بسوزد و کاراملی شود. وقتی تمام قسمتها خوب سوخت از روی اجاق بردارید.
محلبی خنک شده را مجدد روی اجاق گرم گذاشته و با همزن بزنید و داخل سینی بریزید. بعد از اینکه داخل سینی ریختید با لیسک صاف کنید و اجازه دهید خنک شود.
بعد از 2 تا 3 ساعت برش زده رول کنید.
نکته آشپزی:
کازان دیبی دستورات مختلف دارد که با آرد معمولی، آرد برنج و یا مخلوط هر دو درست می شود.
حتی کره و وانیل داخل محلبی می ریزند.