طرز تهیه كازان ديبى ترکیه

دسر کازان دیبی

کازان دیبی ترکیه یکی از انواع دسرهای مخصوص ترکیه است که با کارامل درست می شود. فوق العاده خوشمزه است. در این آموزش به شما طرز تهیه دسر کازان دیبی را یاد می دهیم.

درست کردن کازان دیبی ترکیه

مواد لازم برای تهیه کازان دیبی ترکیه

1 لیتر شیر
1 لیوان آرد
نصف لیوان روغن مایع
8 قاشق غذاخوری شکر

پختن دسر کازان دیبی

روش پخت کازان دیبی ترکیه

سینی را با مارگارین خوب چرب کرده سپس پودر قند می ریزیم و در سینی پخش می کنیم. در قابلمه دیگری روغن مایع و آرد را می ریزیم و کمی تفت می دهیم تا بوی خامی آرد گرفته شود. سپس شیر و شکر را می ریزیم و تا وقتی که حباب بزند در حالی که هم می زنیم می پزیم. روی پودر قند داخل سینی دو ملاقه از محلبی می ریزیم و گاهی هم می زنیم و در داخل سینی پخش می کنیم تا در کف سینی به اصلاح بسوزد و کاراملی شود. وقتی تمام قسمت‌ها خوب سوخت از روی اجاق برمی داریم. محلبی خنک شده را مجدد روی اجاق گرم می کنیم و با همزن می زنیم و داخل سینی می ریزیم. بعد از اینکه داخل سینی ریختیم با لیسک صاف می کنیم و اجازه می دهیم خنک شود. بعد از 2 تا 3 ساعت برش زده رول می کنیم.

نکته آشپزی: کازان دیبی دستورات مختلف دارد که با آرد معمولی، آرد برنج و یا مخلوط هر دو درست می شود. حتی کره و وانیل داخل محلبی می ریزند.

گردآوری و برگردان به پارسی : مرکز تولید محتوای دیجیتالی