در این نوشته درست کردن بستنی هلو در خانه را به شما آموزش می دهیم. این بستنی را می توانید برای میهمانی تهیه کنید. قند این بستنی کم است و برای بچه ها مناسب است. یک مزیت بستنی خانگی، استفاده نکردن از ثعلب در بستنی است و همچنین فاقد مواد نگهدارنده است.
درست کردن بستنی هلو خانگی
مواد لازم برای تهیه بستنی هلو
- هلو 3 عدد
- خامه 200 گرم
- شیر 1 استکان
- وانیل 1/2 قاشق چای خوری
- شکر 4 قاشق غذا خوری
- زرده تخم مرغ 1 عدد
روش آماده کردن بستنی هلو در خانه
ابتدا شیر را بجوشانید و بگذارید خنک شود.
بعد از خنک شدن زرده تخم مرغ، شکر، وانیل و شیر را در مخلوط کن ریخته تا کاملا مواد با هم مخلوط شوند.
بعد از آن هلو را پوست گرفته و هسته آن را در بیاورید و روی مواد در مخلوط کن ریخته تا کاملا در آن حل شود.
بعد از آن خامه را در مخلوط کن ریخته و 2 تا 3 دقیقه بزنید.
مواد را در ظرف فلزی ریخته و در فریزر قرار دهید و تقریبا هر 15 تا 20 دقیقه یک بار آن را کمی به آرامی هم بزنید تا یخ نزند و حالت کش دار پیدا کند و تقریبا بعد از 3 تا 4 ساعت آماده می شود.
بعد از سرو بستنی می توانید آن را با تکه های میوه ترافل و یا مارمالاد هویج تزیین کنید.
بستنی که آماده شد باید همان موقع میل کنید چون اگر آن را در فریزر به مدت طولانی بگذارید بماند و مرتب هم نزنید یخ می زند.