طرز تهیه بستنی هلو

بستنی هلو

در این نوشته درست کردن بستنی هلو در خانه را به شما آموزش می دهیم. این بستنی را می توانید برای میهمانی تهیه کنید. قند این بستنی کم است و برای بچه ها مناسب است. یک مزیت بستنی خانگی، استفاده نکردن از ثعلب در بستنی است و همچنین فاقد مواد نگهدارنده است.

درست کردن بستنی هلو خانگی

مواد لازم برای تهیه بستنی هلو

  • هلو 3 عدد
  • خامه 200 گرم
  • شیر 1 استکان
  • وانیل 1/2 قاشق چای خوری
  • شکر 4 قاشق غذا خوری
  • زرده تخم مرغ 1 عدد

روش آماده کردن بستنی هلو در خانه

درست کردن بستنی هلو

ابتدا شیر را بجوشانید و بگذارید خنک شود.

بعد از خنک شدن زرده تخم مرغ، شکر، وانیل و شیر را در مخلوط کن ریخته تا کاملا مواد با هم مخلوط شوند.

بعد از آن هلو را پوست گرفته و هسته آن را در بیاورید و روی مواد در مخلوط کن ریخته تا کاملا در آن حل شود.

بعد از آن خامه را در مخلوط کن ریخته و 2 تا 3 دقیقه بزنید.

مواد را در ظرف فلزی ریخته و در فریزر قرار دهید و تقریبا هر 15 تا 20 دقیقه یک بار آن را کمی به آرامی هم بزنید تا یخ نزند و حالت کش دار پیدا کند و تقریبا بعد از 3 تا 4 ساعت آماده می شود.

بعد از سرو بستنی می توانید آن را با تکه های میوه ترافل و یا مارمالاد هویج تزیین کنید.

بستنی که آماده شد باید همان موقع میل کنید چون اگر آن را در فریزر به مدت طولانی بگذارید بماند و مرتب هم نزنید یخ می زند.

این مطلب را به اشتراک بگذارید
error: Content is protected !!