
تیرامیسو شکلاتی ( به ایتالیایی : Chocolate Tiramisu ) نوعی دسر کاستراد ایتالیایی است که از بیسکویت لیدی فینگر و قهوه درست می شود. و با کرم کاکائویی لایه لایه پر می شود.
درست کردن تیرامیسو شکلاتی
مواد لازم برای تهیه تیرامیسو شکلاتی
- پنیر ماسکار ۳ قاشق غذا خوری
- بیسکویت لیدی فینگر ۲۰ عدد
- قهوه سرد ۱ لیوان
- روغن مایع ۱/۴ لیوان
- چیپس شکلات ۱ لیوان
- شکر ۱ لیوان
- تخم مرغ ۶ عدد
روش پختن تیرامیسو شکلاتی
تخم مرغ ها و شکر را داخل کاسه ای فلزی یا شیشه ای بریزید و مخلوط کنید.
قابلمه ای را از آب پر کنید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و بخار کند. سپس کاسه تخم مرغ و شکر را روی حرارت بخار آب قرار دهید و با همزن دستی حدود ۵ دقیقه بزنید تا رنگ مایه کرم شود.
کاسه را از روی بخار آب بردارید و روی میز قرار دهید و مجدد مخلوط کنید و تا زمانی که احساس کنید مواد خنک شده است این کار را ادامه دهید ( ۵ تا ۱۰ دقیقه طول می کشد ). پس از خنک شدن پنیر خامه ای یا پنیر ماسکارپونه را اضافه و خوب مخلوط کنید تا یکدست شود.
قهوه آماده شده و سرد ( برای تهیه قهوه باید ۱ قاشق چایخوری قهوه را با ۱ قاشق چایخوری شکر و ۱ لیوان اب مخلوط کنید و روی حرارت هم بزنید تا به جوش بیاید )، ۲ لیوان آب جوش، پودر کاکائو و روغن مایع را مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا مواد ترکیب شوند.
کرم را با چپیس های شکلاتی مخلوط کنید. بیسکویت ها را به نوبت داخل مخلوط قهوه که آماده کرده اید بزنید و ته ظرف بچینید ( باید بیسکویت ها را سریع داخل قهوه بزنید و خارج کنید تا بیسکویت ها شل نشوند ).
مقداری از کرم تیرامیسو را روی بیسکویت ها پخش کنید و به همین صورت ۲ – ۳ لایه بیسکویت و کرم روی هم قرار دهید، لایه آخر و پس از پخش کردن کرم مقداری پودر کاکائو روی تیرامیسو بپاشید و چند ساعت در یخچال قرار دهید تا دسر سرد شود ( بهتر است دسر یک شب داخل یخچال بماند ).
دسر تیرامیسوی شکلاتی آماده است.
گردآوری و برگردان به پارسی : مرکز تولید محتوای دیجیتالی