طرز تهیه چیز کیک کاراملی کدو حلوایی

چیزکیک کاراملی کدو حلوایی

چیز کیک کاراملی کدو حلوایی ( به انگلیسی : Caramel Pumpkin Cheesecakes ) در آمریکا تهیه می شود و طرفداران زیادی دارد. در مراسم شکرگذاری Thanksgiving این چیز کیک را می پزند. نوع کاراملی آن چیز کیک را خیلی خوشمزه و خاص می کند.

درست کردن چیز کیک کاراملی کدو حلوایی

مواد لازم برای تهیه چیز کیک کاراملی کدو حلوایی

  • 1 و 1/4 فنجان کوکی زنجبیلی خرد شده
  • 2 قاشق چای خوری ( 23 گرم ) شکر دانه ای
  • 1/4 فنجان ( 60 گرم ) کره ذوب شده
    مواد داخل چیز کیک:
  • 336 گرم پنیر خامه ای
  • 1/2 فنجان ( 114 گرم ) پوره کدو حلوایی
  • 1 تخم مرغ بزرگ و 1 زرده تخم مرغ بزرگ
  • 1/2 فنجان ( 100 گرم ) شکر دانه ای
  • 1/2 قاشق چای خوری دارچین
  • 1 قاشق چای خوری ادویه پای کدو حلوایی
  • 1 قاشق چای خوری عصاره وانیل
    مواد رویه:
  • 1 فنجان ( 240 میلی لیتر ) سس کارامل
  • 1/2 فنجان گردوی خرد شده

پخت چیزکیک کاراملی کدو حلوایی

روش تهیه چیز کیک کاراملی کدو حلوایی

فر را 350 درجه فارنهایت ( 177 درجه سانتیگراد ) گرم کنید.

یک ظرف پخت کلوچه که 12 کلوچه جای می گیرد را کاغذ مخصوص انداخته و کنار بگذارید.

تهیه پوسته: کوکی خرد شده، شکر و کره را با هم در یک کاسه متوسط ترکیب کنید. مواد تهیه شده را با قاشق در داخل قالب ریخته و فشار دهید سپس به مدت 5 دقیقه در فر بگذارید. از اجاق خارج کنید و کنار بگذارید.

تهیه مواد داخل: در یک کاسه بزرگ پنیر خامه ای را با سرعت بالا بزنید تا کامل صاف شود. سپس پوره کدو حلوایی، تخم مرغ و زرده تخم مرغ را اضافه کرده و با سرعت بالا بزنید و در آخر قند، دارچین، ادویه پای و وانیل را اضافه کرده و هم بزنید.

سپس این مواد را روی چیز کیک پخته شده ( چیزکیک های پخته شده در مرحله قبل ) ریخته و به مدت 18 تا 20 دقیقه در فر بگذارید تا بپزد.

سپس از فر خارج کرده و روی یک قفسه سیمی بگذارید تا خنک شود. سس کارامل که حداقل 2 ساعت تا یک شب در یخچال گذاشته اید را روی کیک ها ریخته و در یخچال بگذارید. سپس خارج کرده و با پودر گردو تزیین کنید.

این مطلب را به اشتراک بگذارید
error: Content is protected !!