چیز کیک زغال اخته ( به انگلیسی : Blueberry Swirl Cheesecake ) را با زغال اخته تازه یا یخ زده تهیه می کنیم. برای تهیه کیک یا پوسته از کراکر یا بیسکویت خرد شده استفاده می کنیم. این چیز کیک فانتزی است و می توانید برای میهمانی و پذیرایی تهیه کنید.
درست کردن چیز کیک زغال اخته
مواد لازم برای تهیه چیز کیک زغال اخته
مواد سس زغال اخته:
- 2 قاشق چای خوری ( 6 گرم ) نشاسته ذرت
- 1 قاشق چایخوری آب لیمو تازه
- 1 قاشق غذاخوری ( 15 میلی لیتر ) آب گرم
- 2 فنجان ( 380 گرم ) زغال اخته تازه یا منجمد
- 2 قاشق غذا خوری ( 25 گرم ) شکر دانه ای
مواد پوسته: - 1 و 1/2 فنجان ( 150 گرم ) کراکر یا بیسکویت خرد شده
- 6 قاشق سوپخوری ( 87 گرم ) کره ذوب شده
- 1/3 فنجان ( 67 گرم ) شکر دانه ای
مواد داخل چیز کیک: - 675 گرم پنیر کم چرب نرم شده
- 1 فنجان ( 200 گرم ) شکر دانه ای
- 1 فنجان ( 240 گرم ) خامه ترش (یا ماست پر چرب )
- 2 قاشق چای خوری عصاره وانیل
- 3 عدد تخم مرغ بزرگ
روش تهیه چیز کیک زغال اخته
فر را 350 درجه فارنهایت ( 177 درجه سانتیگراد ) گرم کنید. قالبی با اندازه 9 اینچی چرب کنید.
تهیه سس زغال اخته: نشاسته ذرت، آب لیمو و آب گرم را در یک کاسه کوچک مخلوط کنید. زغال اخته و شکر را در یک ظرف کوچک ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید تا زغال اخته نرم شود. مخلوط ذرت را به زغال اخته اضافه کرده و 2-3 دقیقه بچوشانید. وقتی مخلوط کمی سفت شد از روی حرارت بردارید. سپس آن را در یک صافی ریخته و آب آن را از زغال اخته جدا کنید.
تهیه پوسته: می توانید از کراکر شکلاتی برای این چیز کیک استفاده کنید. اما اکنون کراکر ساده استفاده می کنیم. کره را ذوب کرده و شکر گرانول را به آن اضافه کرده و با کراکر خرد شده مخلوط کنید. مخلوط را در قالب ریخته و با پشت قاشق تخت و فشرده کنید و در فویل آلومینیومی پیچیده و به مدت 7 دقیقه در فر گذاشته تا بپزد.
تهیه مواد داخل چیز کیک: پنیر خامه ای و قند گرانول را در کاسه ریخته و با همزن با سرعت متوسط 3 دقیقه بزنید. خامه ترش و وانیل را اضافه کرده و ترکیب کنید.
سپس تخم مرغ را به یکباره اضافه کنید و دیگر هم نزنید.
پوسته را از داخل فر خارج کرده و مواد را داخل آن بریزید و سس زغال اخته را روی پوسته چیز کیک ریخته و با چاقو بصورت ضربدری بکشید تا رنگ آن مخلوط شود و در یک ظرفی که کمی آب ریختید بگذارید و دوباره به مدت 50-60 دقیقه بگذارید تا بپزد ( حواستان باشد آب داخل چیز کیک نرود ).
سپس از فر خارج کرده و بگذارید خوب خنک شود. سپس با زغال اخته پخته شده تزیین کرده و 4 ساعت در یخچال بگذارید و بعد سرو کنید.