طرز تهیه ژله رنگین کمانی

ژله رنگین کمانی

ژله رنگین کمانی مخصوص پذیرایی و میهمانی است. ژله از ماده ای به نام ژلاتین تهیه می شود که این ماده حاوی پروتئین است و مصرف این ماده غذایی حاوی پروتئین و آمینواسید نقش موثری در استخوان سازی و رشد دارد. ژلاتین به عنوان ماده اصلی سازنده ژله طبیعتا ماده سالمی است و ژله چاق کننده نیست و در تهیه آن از مقدار کمی شکر استفاده می شود که ضرر چندانی برای بدن ندارد.

درست کردن ژله رنگین کمانی

مواد لازم برای تهیه ژله رنگین کمانی

ژله با رنگ ها و طعم های مختلف 4 بسته
شیر یا بستنی ساده 2 لیوان

دستورالعمل تهیه ژله رنگین کمانی

روش تهیه ژله رنگین کمانی

برای آماده کردن هر بسته ژله به این صورت عمل کنید که نصف پودر ژله را داخل کاسه ای بریزید و 1/2 لیوان آب جوش به آن اضافه کنید و هم بزنید تا ژله شفاف شود سپس 1/2 لیوان آب سرد به آن اضافه و مخلوط کنید. ژله را داخل قالب بریزید و حدود 20 دقیقه داخل فریزر قرار دهید تا ژله خودش را بگیرد ( دقت کنید ژله سفت نشود، فقط تا حدی که بسته شود کافیست ). نصف باقی مانده پودر ژله را با 1/2 لیوان آب جوش مخلوط کنید و پس از اینکه شفاف شد با 1/2 لیوان بستنی یا شیر مخلوط کنید و خوب هم بزنید. پس از اینکه ژله داخل فریزر کمی خودش را گرفت و کم کم ژله حل شده با بستنی را روی آن بریزید و مجدد داخل فریزر قرار دهید تا خودش را بگیرد و به همین صورت تمام بسته ها را آماده کنید و لایه لایه ژله ساده و ژله بستنی را روی هم بگذارید. پس از اینکه لایه آخر را اضافه کردید ژله را داخل یخچال قرار دهید ( داخل فریزر نگذارید ) تا خودش را بگیرد. برای خارج کردن ژله قالب را چند ثانیه داخل آب داغ قرار دهید تا ژله از قالب جدا شود سپس در ظرف برگردانید و سرو کنید.

نکته آشپزی: در زمان اضافه کردن لایه ها دقت کنید که لایه زیری بسته شده باشد، با دقت و به آرامی لایه بعدی را اضافه کنید تا لایه ها باهم ترکیب نشوند؛ می توانید از لایه ها با رنگ ها بیشتری نیز استفاده کنید، همچنین می توانید بجای ریختن مواد داخل قالب بزرگ انها را داخل بستنی خوری یا لیوان آماده و سرو کنید.

گردآوری و برگردان به پارسی : مرکز تولید محتوای دیجیتالی