طرز تهیه پاناکوتای انار

پاناکوتای انار

دسر پاناکوتای انار یک دسر دو رنگ و فوق العاده خوشمزه برای میهمانی و پذیرایی است. پیشنهاد می کنیم درست کنید.

درست کردن دسر پاناکوتای انار

مواد لازم دسر پاناکوتای انار

ژله انار
ژله بی رنگ ( آلوئه ورا )
انار دون شده
بستنی وانیلی
آب جوش

روش تهیه دسر پاناکوتای انار

ابتدا انار را دانه دانه کنید. ظرف مورد نظر را انتخاب کنید و به صورت مورب قرار بدهید و کمی از انار ها را در ظرفها بریزید. میتوانید در ظرف کمی نمک ، شکر یا برنج بریزید و لیوان ها را کج کنید بعد انار بریزید که حالت کج باشد.
پودر ژله را در یک لیوان آب جوش حل کنید و بگذارید کمی خنک شود. سپس تا کمی نزدیک لبه لیوان با قاشق روی انار ها بریزید و در یخچال بگذارید تا ببندد.
ژله آلوئه ورا را با نیم لیوان آب جوش حل کنید در این فاصله بستنی را در دمای اتاق قرار بدهید تا نرم شود و سپس با ژله آلوئه ورا مخلوط کنید تا ژله سفید رنگ شود. وقتی کمی خنک شد قاشق قاشق روی ژله بسته شده اضافه کنید تا لیوان ها پر شود و در نهایت به مدت 2 ساعت در یخچال بگذارید.
روی دسر را با دانه های انار تزیین کنید.

گردآوری و برگردان به پارسی : مرکز تولید محتوای دیجیتالی