طرز تهیه پارفیت میوه

پارفیت میوه

پارفیت میوه ( به انگلیسی : Parfait Fruit ) یکی از انواع نوشیدنی است که در آن انوع میوه های تازه مورد استفاده قرار می گیرد. فوق العاده مقوی است و سرد سرو می شود.

درست کردن پارفیت میوه

مواد لازم پارفیت میوه

عسل ۳ قاشق غذا خوری
ماست چکیده ۱ فنجان
عصاره وانیل ۲ قاشق چای خوری
توت فرنگی به قطعات مکعبی برش زده ۱,۱/۲ فنجان
هندوانه به قطعات مکعبی برش زده ۱,۱/۲ فنجان
آناناس یا (کمپوت) به قطعات مکعبی برش زده ۱,۱/۲ فنجان
گندمک ۶ قاشق غذا خوری

جدول ارزش غذایی پارفیت میوه

جدول ارزش غذایی پارفیت میوه

233 کالری
چربی کل 3 گرم
چربی های اشباع شده 0 گرم
کلسترول 4 میلی گرم
سدیم 124 میلی گرم
کربوهیدرات 42 گرم
فیبر رژیمی 6 گرم
پروتئین 11 گرم
قند 27 گرم

روش درست کردن پارفیت میوه

۱- ماست چکیده، عسل و عصاره ی وانیل را در یک کاسه با هم ترکیب کنید.
۲- مواد دیگر را که در دستور آماده در شش لیوان ( مقدار مواد گفته شده در دستور برای 6 وعده است ) لایه لایه روی هم بچینید به این ترتیب: قطعات هندوانه، ترکیب ماست چکیده، قطعات آناناس، ترکیب ماست چکیده، قطعات توت فرنگی، ترکیب ماست چکیده. و روی هر لیوان نیز یک قاشق گندمک بریزید.

دستورالعمل تهیه پارفیت میوه

نکات آشپزی: از ویژه گی های این میان وعده می توان به پایین بودن کلسترول، کم چربی، چربی اشباع بسیار کم، و کم سدیم بودن آن اشاره کرد.
همه از خواص عسل با خبریم، ماست حاوی پروتئین است، میوه ها حاوی آنتی اکسیدان و انواع ویتامین ها و گندمک نیز کربوهیدرات را به این غذای خوشمزه اضافه می کند.

گردآوری و برگردان به پارسی : مرکز تولید محتوای دیجیتالی