طرز تهیه دسر کادایف گردویی

دسر کادایف گردویی

دسر کادایف گردویی ( به ترکی: Kadayif Nut ) یک دسر شیرین و ترد که مربوط به کشور ترکیه است و با نارگیل و گردو تهیه می شود. و در آن از کرم یا خامه استفاده می کنند.

درست کردن کادایف گردویی

موادلازم برای پخت کادایف گردویی

  • رشته تل کادایف 1/2 بسته یا 100 گرم
  • کره 50 گرم
  • شیر عسل 1/2 قوطی
  • گردو آسیاب یا نیم کوب 1 پیمانه
  • دارچین 1/2 قاشق چایخوری
  • شکلات تخته ای به میزان لازم
  • پودر نارگیل به میزان لازم
  • آب 1/2 پیمانه

طرز تهیه دسر کادایف گردویی

رشته ها را خرد کنید و داخل تابه با کره تفت دهید. مواظب باشید تا نسوزند.

شیر عسلی و نصف پیمانه آب را اضافه کنید تا شیرینی به خوردشان برود و کمی هم نرم شوند.

گردو را اضافه کنید و با چشیدن، مزه اش را تنظیم کنید. یعنی اگر احساس کردید شیرینی اش کم است، شیر عسلی بیشتری بریزید. می توانید برای نوع گردویی این دسر از دارچین استفاده کنید.

هل یا زنجبیل از دیگر طعم دهنده هایی هستند که می توانید به دلخواه برای این باقلوا استفاده کنید. گردو هم می تواند نیم کوب باشد تا کمی زیر دندان بیاید.

این شیرینی می تواند بسته به ذائقه شما خیلی سفت و شکننده یا نرم باشد. اگر از تردی و کرانچی بودن رشته ها خوشتان می آید آب کمتری بریزید یا حذفش کنید. با نصف پیمانه آب و کمی جوشیدن رشته ها نیمه نرم و نیمه ترد می شوند.

با این رشته ها می توانید دسر ها و باقلواهای خوبی با ترکیب انواع مغزها درست کنید.

مواد که داخل تابه یکدست شدند، یک قالب باقلوا یا یک ظرف لبه کوتاه را با فویل ضخیم بپوشانید و با کره چرب کنید.

حالا مواد را پرس کنید و در یخچال بگذارید.

قبل از گذاشتن در یخچال رویش را بطور سطحی خطی برش بزنید و بعد دو سه ساعت که از یخچال بیرون آوردید برش بزنید.

گردآوری و برگردان به پارسی : مرکز تولید محتوای دیجیتالی

این مطلب را به اشتراک بگذارید
error: Content is protected !!