طرز تهیه چیز کیک کلاسیک

چیز کیک کلاسیک

چیز کیک کلاسیک ( به انگلیسی : Classic Cheesecake ) اولین نوع چیز کیک پخته شده است که بسیار لذیذ است و راحت درست می شود. استفاده از آب لیمو ترش چیز کیک را بسیار خوشمزه می کند.

درست کردن چیز کیک کلاسیک

مواد لازم برای تهیه چیز کیک کلاسیک

بيسكويت پودر شده 250 گرم
كره ذوب شده 100 گرم
پودر ژلاتين 4 قاشق مرباخوري
آب سرد 1/4 پيمانه
پنير خامه اي 500 گرم
شكر 225 گرم
آب ليموترش 3 قاشق غذاخوري
خامه شيرين شده 350 گرم
مارمالاد جهت تزئين

روش پخت چیز کیک کلاسیک

بيسكوئيت پودر شده و كره ی ذوب شده خنك را مخلوط كرده و كف قالب كمربندی 23 سانتی متری ريخته و پرس كنيد و به مدت 30 دقيقه داخل يخچال قرار دهيد. پودر ژلاتين را روی آب سرد پاشيده و كنار بگذاريد تا اسفنجی شود. سپس روی بخار آب قرار دهيد تا پودر ژلاتين حل و شفاف شود و پس از آن، ظرف را كنار بگذاريد تا خنک شود. پنير خامه ای و شكر را با همزن برقی بزنيد تا صاف و يک دست شود. آب ليموترش را اضافه كرده و مخلوط كنيد. ژلاتين خنک شده را نيز به مخلوط اضافه كنيد. حال ، خامه ی شيرين شده فرم داده شده را مرحله ای اضافه كرده و با ليسک به حالت دورانی مخلوط كنيد. مخلوط آماده را روی لايه ی بيسكويتی ريخته و سطح آن را صاف كرده و به مدت 3 تا 4 ساعت داخل يخچال قرار دهيد و در نهايت آن را از قالب جدا كرده و با مارمالاد و يا ميوه تازه تزئين كنيد.

نكته آشپزی:
1 ـ توصيه می شود در تهيه ی چيز كيك از قالب های كمربندی استفاده شود و با توجه به مقدار مواد لايه زيرين و رويه، از قالب با ابعاد مناسب استفاده گردد به گونه ای كه ضخامت دسر متناسب گردد.
2 ـ بهتر است از بيسكويت شيرين جهت لايه ی زيرين چيز كيک استفاده كنيد.
3 ـ برای بهتر خارج كردن چيز كيک آماده شده از قالب، كف قالب كمربندی را می توان با فويل پوشاند.
4 ـ در صورتی كه لايه زيرين چيز كيک ديواره های قالب را نيز بپوشاند، نيازی به چرب كردن كف قالب نيست.

گردآوری و برگردان به پارسی : مرکز تولید محتوای دیجیتالی