طرز تهیه چیز کیک کلاسیک

چیز کیک کلاسیک

چیز کیک کلاسیک ( به انگلیسی : Classic Cheesecake ) اولین نوع چیز کیک پخته شده است که بسیار لذیذ است و راحت درست می شود. استفاده از آب لیمو ترش چیز کیک را بسیار خوشمزه می کند.

طراحی سایت اینترنتی

درست کردن چیز کیک کلاسیک

مواد لازم برای تهیه چیز کیک کلاسیک

  • بیسکویت پودر شده ۲۵۰ گرم
  • کره ذوب شده ۱۰۰ گرم
  • پودر ژلاتین ۴ قاشق مرباخوری
  • آب سرد ۱/۴ پیمانه
  • پنیر خامه ای ۵۰۰ گرم
  • شکر ۲۲۵ گرم
  • آب لیموترش ۳ قاشق غذاخوری
  • خامه شیرین شده ۳۵۰ گرم
  • مارمالاد جهت تزئین

روش پخت چیز کیک کلاسیک

بیسکویت پودر شده و کره ی ذوب شده خنک را مخلوط کرده و کف قالب کمربندی ۲۳ سانتی متری ریخته و پرس کنید و به مدت ۳۰ دقیقه داخل یخچال قرار دهید.

پودر ژلاتین را روی آب سرد پاشیده و کنار بگذارید تا اسفنجی شود. سپس روی بخار آب قرار دهید تا پودر ژلاتین حل و شفاف شود و پس از آن، ظرف را کنار بگذارید تا خنک شود.

پنیر خامه ای و شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یک دست شود. آب لیموترش را اضافه کرده و مخلوط کنید. ژلاتین خنک شده را نیز به مخلوط اضافه کنید. خامه ی شیرین شده فرم داده شده را مرحله ای اضافه کرده و با لیسک به حالت دورانی مخلوط کنید.

داستان بخوان

مخلوط آماده را روی لایه ی بیسکویتی ریخته و سطح آن را صاف کرده و به مدت ۳ تا ۴ ساعت داخل یخچال قرار دهید و در نهایت آن را از قالب جدا کرده و با مارمالاد و یا میوه تازه تزئین کنید.

نکته آشپزی:

توصیه می شود در تهیه ی چیز کیک از قالب های کمربندی استفاده شود و با توجه به مقدار مواد لایه زیرین و رویه، از قالب با ابعاد مناسب استفاده گردد به گونه ای که ضخامت دسر متناسب گردد.

بهتر است از بیسکویت شیرین جهت لایه ی زیرین چیز کیک استفاده کنید.

برای بهتر خارج کردن چیز کیک آماده شده از قالب، کف قالب کمربندی را می توان با فویل پوشاند.

پادکست شعر گوش کن

در صورتی که لایه زیرین چیز کیک دیواره های قالب را نیز بپوشاند، نیازی به چرب کردن کف قالب نیست.

گردآوری و برگردان به پارسی : مرکز تولید محتوای دیجیتالی

این مطلب را به اشتراک بگذارید