طرز تهیه لاوا کیک شکلاتی

لاوا کیک شکلاتی

لاوا کیک شکلاتی ( به انگلیسی : Chocolate Lava Cakes ) نوعی چیز کیک است که با شکلات اصل تهیه می شود. شکلات در وسط آن قرار دارد و موقع سرو وسط آن را با چاقو تکه کنید که شکلات بیرون بزند و جذابتر شود.

درست کردن لاوا کیک شکلاتی

مواد لازم برای تهیه لاوا کیک شکلاتی

مواد لازم برای تهیه لاوا کیک شکلاتی

170 گرم شکلات
115 گرم کره
31 گرم آرد همه منظوره
60 گرم شکر قنادی
1/8 قاشق چای خوری نمک
2 عدد تخم مرغ بزرگ
2 عدد زرده تخم مرغ
برای تزیین: تمشک، شکلات، خامه یا کرم

روش تهیه لاوا کیک شکلاتی

فر را با دمای 425 درجه فارنهایت ( 218 درجه سانتیگراد ) گرم کنید.
در ظرفی شکلات را خرد کنید. کره را به آن اضافه کرده و به مدت 10 ثانیه در مایکروویو بگذارید تا کامل ذوب شود.
آرد، شکر قنادی و نمک را در کاسه کوچکی مخلوط کرده و تخم مرغ و زرده تخم مرغ را در ظرف دیگری با هم مخلوط کنید. سپس این دو مخلوط را با هم ترکیب کرده و به آرامی با قاشق چوبی هم بزنید تا کاملا صاف شود. سپس در ظرف کاپ کیک یا ظرف پخت کاغذ مخصوص کاپ کیک انداخته

آماده سازی مواد لاوا کیک شکلاتی

و مخلوط را با قاشق در آن ریخته و سپس شکلات را بریزید و دوباره مخلوط آرد را بریزید و به مدت 15 دقیقه در فر بگذارید تا بپزد.

پختن لاوا کیک شکلاتی

بعد از پختن آن ها را از فر خارج کرده و با قاشق به آرامی از ظرف جدا کرده و در ظرفی بچینید و با پودر قند و خامه تزیین کنید.
برای سرو کردن کیک را چاک دهید تا شکلات آن بیرون بزند.

روش تهیه لاوا کیک شکلاتی خانگی

گردآوری و برگردان به پارسی : مرکز تولید محتوای دیجیتالی