طرز تهیه بار پای کره بادام زمینی

بار پای کره بادام زمینی

بار پای کره بادام زمینی ( به انگلیسی : Brown butter pecan pie Bars ) یک دسر مقوی و پر کالری است که پایه آن شیرینی پای با کره بادام زمینی است. همچنان که در نوشته های قبلی خواص کره بادام زمینی را گفتیم، این دسر سرشار از مواد مغذی است و ضعف بدن را کاهش می دهد.

طراحی سایت اینترنتی

درست کردن بار پای کره بادام زمینی

مواد لازم برای تهیه بار پای کره بادام زمینی

مواد لازم برای تهیه بار پای کره بادام زمینی

مواد پوسته کره بادام زمینی:

  • ۲۳۰ گرم کره
  • ۱۰۰ گرم شکر دانه ای
  • ۱ قاشق چای خوری عصاره وانیل
  • ۱/۲ قاشق چای خوری نمک
  • ۲۵۰ گرم آرد همه منظوره
    مواد رویه:
  • ۱۱۵ گرم کره
  • ۱۰۰ گرم شکر قهوه ای
  • ۱۲۰ میلی لیتر شربت افرا
  • ۳۰ میلی لیتر کرم یا خامه سفت
  • ۲ عدد تخم مرغ بزرگ
  • ۳۰۰ گرم بادام زمینی بو داده
  • اختیاری: نمک درشت

روش تهیه بار پای کره بادام زمینی

فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت ( ۱۷۷ درجه سانتیگراد ) گرم کرده و یک ظرف به اندازه ۹ در ۱۳ اینچ را با کاغذ مخصوص بپوشانید و کنار بگذارید.

داستان بخوان

تهیه پوسته: کره را به قطعات کوچک تقسیم کرده و در ظرف ریخته و روی حرارت متوسط ​​ذوب کنید. هنگامی در حال جوشیدن بود حرارت را کم کرده و بگذارید کره قهوه ای طلایی شود.

تهیه کره قهوه ای

در یک کاسه بزرگ، کره قهوه ای، شکر قهوه ای، عصاره وانیل و نمک را مخلوط کنید. سپس آرد را اضافه کرده و مخلوط کنید. سپس آن را در ظرف ریخته و به مدت ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید تا بپزد.

تهیه پوسته بار کره بادام زمینی

تهیه رویه: کره، شکر قهوه ای، شربت افرا و کرم سفت را در یک ظرف متوسط ​​روی حرارت گذاشته و ترکیب کنید. بعد از ۳ دقیقه که به جوش آمد نصف فنجان از آن را با تخم مرغ ها مخلوط کنید. سپس آن را از روی شعله بردارید. در ظرف پای پخته شده بادام ها را ریخته و این مخلوط را روی بادامها ریخته و در فر بگذارید.

زمان پخت ۳۰-۳۵ دقیقه است. با یک خلال دندان در وسط اسنک فرو کنید که پخته باشد. سپس اگر نپخته بود ولی روی آن قهوه ای شده بود، روی آن فویل بکشید و دوباره در فر بگذارید.

وقتی کامل پخت آن را از فر خارج کنید، روی یک قفسه سیمی قرار دهید و قبل از برش دادن بگذارید کاملا خنک شود. سپس آن را برش داده و سرو کنید.

برش زدن بار پای کره بادام زمینی

پادکست شعر گوش کن

بار پای کره بادام زمینی تا ۱ هفته در جای خنک قابل نگهداری است. آن را در ظرف در بسته بگذارید و در یخچال بگذارید.

گردآوری و برگردان به پارسی : مرکز تولید محتوای دیجیتالی

این مطلب را به اشتراک بگذارید