طرز تهیه اسنک بار بادام هندی

اسنک بار بادام هندی

اسنک بار بادام هندی ( به انگلیسی : Berry vanilla Cashew Snack Bars ) نوعی دسر شیرین است که ماده اصلی آن بادام هندی و وانیل است. یک غذای کامل است و می توانید به عنوان میان وعده استفاده کنید.

جدول ارزش غذایی بادام هندی

جدول ارزش غذایی بادام هندی

کالری 553
چربی 44 گرم 67٪
چربی اشباع شده 8 گرم 40٪
چربی غیر اشباع 8 گرم
چربی اضافی 24 گرم
کلسترول 0 میلی گرم 0٪
سدیم 12 میلی گرم 0٪
پتاسیم 660 میلی گرم 18٪
کربوهیدرات 30 گرم 10٪
فیبر 3.3 گرم 13٪
قند 6 گرم
پروتئین 18 گرم 36٪
ویتامین A 0٪ ویتامین C 0٪
کلسیم 3٪ آهن 37٪
ویتامین D 0٪ ویتامین B-6 20٪
ویتامین B-12 0٪ منیزیم 73٪

درست کردن اسنک بار بادام هندی

مواد لازم برای تهیه اسنک بار بادام هندی

مواد لازم برای تهیه اسنک بار بادام هندی

114 گرم عسل
1 قاشق چای خوری عصاره وانیل
37 گرم بادام
1/8 قاشق چای خوری نمک
15 گرم کره بادام
200 گرم بادام هندی خام
1/4 فنجان تمشک خشک شده
30 گرم زغال لخته خشک شده
44 گرم تخمه آفتابگردان شور

روش تهیه اسنک بار بادام هندی

فر را با دمای 300 درجه فارنهایت ( 149 درجه سانتیگراد ) گرم کنید. یک ظرف تخت با اندازه ی 8 یا 9 اینچ را با کاغذ بپوشانید و کنار بگذارید. با قاشق چوبی، عسل، وانیل، بادام، نمک و کره بادام را با هم مخلوط کنید. زغال اخته، تمشک خشک شده، تخمه آفتابگردان را اضافه کرده و مخلوط کنید.

عکس مخلوط کردن مواد اولیه اسنک بار

مواد را در ظرف پخت ریخته و کمی فشار دهید تا فشرده و یکدست شود. به مدت 22 دقیقه در فر بگذارید.

درست کردن اسنک بار

سپس از فر خارج کرده و روی یک قفسه سیمی گذاشته و به مدت 1 ساعت بگذارید تا خنک شود. سپس آن را در یخچال به مدت 1 ساعت بگذارید. سپس با کاتر آن را مربعی یا مستطیلی برش بزنید و در ظرف بچینید. می توانید دور اسنک بارها کاغذ بپیچید.

اسنک بار پخته شده

این دسر 1 هفته در دمای اتاق یا در یخچال قابل نگهداری است. اما چون چسبناک است بهتر اینکه در یخچال نگهداری کنید.

گردآوری و برگردان به پارسی : مرکز تولید محتوای دیجیتالی